mikromässor

Vi fungerar som en gemensam resurs åt flera leverantörer där vi, på plats hos kunderna, presenterar ett urval av leverantörernas  produkter och tjänster.

Våra mikromässor är uppskattade av kunderna och vi arbetar i flera olika branscher sedan 1996.

Nedan ser du ett urval av anledningar att vara med på våra mikromässor samt några ord från ett axplock av leverantörer som valt att arbeta med oss.

 • BREDDA DIN KUNDKRETS - Vi har genom åren byggt upp ett stort kontaktnät av yrkesverksamma personer. Dessa har stort förtroende för oss eftersom vi alltid presenterar seriösa företag med produkter av hög kvalitet. Genom våra mikromässor får ni "ärva" vårt förtroende hos många nya potentiella kunder.
 • NYKUNDSBEARBETNING - En tumregel inom B2B-försäljning är att säljare ska göra minst 30% nykundsbesök. Detta är något många företag vanligtvis har svårt att uppnå eftersom säljkåren ofta är fullt upptagna med projekt- och offertarbete med befintliga kunder. Genom våra mikromässor når du enklare detta mål.
 • Referens - Ragnar Stålskog AB tillverkar och säljer elsäkerhetsutrustning och finns i Upplands Väsby.

  "Marknadspartner har under de år vi samarbetat arbetat mycket professionellt och medverkat till att bredda vår kundkrets. Vi är mycket nöjda med deras arbete."

  Örjan Stålskog, VD - tel: 070-735 24 92 - www.stalskog.se
 • NÅ FÖRESKRIVANDE LED - Arkitekter, Elkonsulter, VVS-konsulter m fl. är viktiga nycklar i många projekt. Ofta har de begränsat med tid och är restriktiva med att ta emot besök. Under våra mikromässor presenterar vi flera företag inom olika produktområden. Det gör det mer intressant och effektivt för de föreskrivande leden att boka en presentation. Som leverantör får man därmed många fler kontakter hos dessa viktiga företag som man annars riskerar att gå miste om, kanske till konkurrenten.
 • NÅ NYA MÅLGRUPPER - Många företag har byggt upp sin omsättning på köpande led, exempelvis bygg- eller elentreprenörer eller via grossister. Att vara med på mikromässor till målgrupper man normalt inte besöker själv såsom Arkitekter eller Elkonsulter kan ge en stor effekt då man får draghjälp av att finnas med redan i projektbeskrivningen. 
 • Referens - ABC Solutions AB tillverkar och säljer trappor, räcken, ramper m. m. för utom- och inomhusbruk. Företaget finns i Arvika.

  ”Genom Marknadspartners mikromässor har vi ökat vår närvaro hos Arkitekter vilket har lett till ett ökat antal föreskrivningar och affärer. Förutom de stora branschmässorna är mikromässor hos Arkitekter det vi f. n. satsar mest på."

  Patric Winberg, VD – tel: 070-740 77 00 - abcsolutions.se
 • STARTKLAR RESURS - Vi som genomför mikromässor har en gedigen teknisk bakgrund inom våra branscher, kan branschernas unika begrepp och vilka aktörer som finns på marknaden. Innan vi startar upp med nya leverantörer träffas vi alltid för en genomgång av vad som ska presenteras, hur presentationen ska se ut, vilka demoprodukter som ska användas etc.
 • DELAD RESURS - Eftersom våra mikromässor består av flera olika företag delas vår resurs mellan dem. Därför är det en bra ekonomisk lösning för leverantörerna som slipper dra alla kostnader själva för resande. 
 • Referens - CA Mätsystem AB säljer mätinstrument från hela världen och utför även kalibreringar i sitt ackrediterade mätlabb. Företaget är beläget i Täby. 

  "Marknadspartner är kunniga och engagerade!"

  Johan Bodin, VD - tel: 070-830 25 06 - camatsystem.com
Marknadspartner Mattsson & Lundell AB
Karl Nordströms väg 31 - 432 53 Varberg
0340-62 92 70 - info@marknadspartner.com